Hudpleje til akne


Hvordan behandler du bedst din hud når du generes af akne?

Det er vigtigt at du renser din hud, gerne både morgen og aften, men vigtigst om aftenen. Det sikrer at der ikke ophober sig fedtstoffer og snavs.

Ofte vil du opleve, at din hud omkring et udbrud er rød og irriteret, måske med gul betændelse. Derfor kan det være rigtig godt at anvende  produkter der virker antibakterielle ( mod betændelse ) Det kan både være fra Skin Tonic ( BALANCE )  og fra serums ( CLARIFY )

Ophobning af døde hudceller kan være med til at indkapsle bakterier. Brug derfor en peeling. Det er vigtigt at den ikke indeholder korn, da de kan ridse og irritere huden yderliger. Vi anbefaler at anvende en peeling baseret på enzymer og den milde mælkesyre ( Lactic Acid ). Lad være med at overdrive brugen af peeling. En gang ugentligt vil være fint.

Tilførsel af fugt og fedtstof er alt afgørende for at få din hud i balance. Det må ikke være cremer der virker tilstoppende. Men, du skal heller ikke være bange for gode fedstoffer. Vores hudbarriere indeholder naturligt fedtstof, og den barriere vil vi gerne styrke. Vi anvender gerne Hyaleron syre som ingrediens til at tilføre fugt, og Shea Butter til at tilføre fedtstof. ( QUENCH )

Nogle gange ses der information om at olie frarådes når man lider af akne. Vi mener, at de rigtige olier, gerne avokado olie kan være med til at få huden til at falde til ro, og dermed også balancere dens overproduktion af fedt.  ( NOURISH )

Du kan finde vores guide til hudpleje ved akne her

  

 

 

 

 

 

 

Sidebar