Hvorfor A-Vitamin?


A-vitamin er en fantastisk ingrediens til huden. Den har været anerkendt indenfor anti-age hudpleje i årtier. Forskning viser dog, at ikke alle former for A-vitamin er skabt lige.

Hvorfor A-vitamin?
Vitamin A er en nøglespiller i anti-age forebyggelse. Fordelene ved A-vitamin omfatter produktion af kollagen og elastin, stimulerende celleomsætning og reduktion af hyperpigmentering, for blot at nævne nogle få! Klassen af vitamin A-afledte ingredienser kaldes retinoider, og når du bruger et vitamin A-serum, er det vigtigt at vælge den korrekte form for retinoid.

Ikke alle vitamin A er skabt lige!
Forskning understøtter, at retinaldehyd (også kaldet retinal) er den mest effektive form for vitamin A. Denne form for vitamin A er klinisk bevist at hjælpe med at reducere flere ældningstegn uden at forårsage irritation af huden. Retinaldehyd er videnskabeligt påvist at understøtte langsigtet kollagenproduktion, mens andre former for retinoider forringer normal hudfunktion og kan resultere i DNA-skader.

Fordelen med retinaldehyd
Osmosis Beauty bruger en stabiliseret form for retinaldehyd i vores A-vitaminserum til at støtte kollagen- og elastinproduktionen, genopbygge huden, normalisere olieproduktionen og aktivere den generelle ungdommelige hud. Brugen af en stabiliseret form for retinaldehyd betyder, at vores A-vitaminserum ikke vil forårsage irritation eller solfølsomhed. Disse serum har også et specialiseret leveringssystem, der sikrer retinaldehyd trænger dybere ind i huden.

A-vitamin serum
Osmosis Beauty tilbyder A-vitamin serum til at understøtte alle hudtyper, tilstande og bekymringer.

Calm – Gentle Retinal Serum kombinerer beroligende botaniske ingredienser med A-vitamin for at reducere inflammation og samtidig fornye huden.

Correct – Preventative Retinal Serum har 9 kollagenstimulatorer og 7 antioxidanter til at udglatte og forynge huden.

Renew – Advanced Retinal Serum giver det stærkeste ikke-inflammatoriske A-vitamin til at være din hud-perfektionerende aldersbekæmper.

Clarify – Blemish Retinal Serum understøtter helingsprocessen af pletter og reducerer samtidig inflammation.

 

Pro tip!

Osmosis Beautys Vitamin A-serum har et unikt leveringssystem, som består af fedtstoffet Phosphatidylcholin. Dette er et fedtstof som huden genkender, og som derfor leverer vores aktive ingredienser bedre igennem hudbarrieren.

Du sluser det ned i huden ved hjælp af en Activating Mist, Infuse eller Boost.

Sidebar