Hudpleje til Rosacea / Sensitiv hud

Sensitiv hud og Rosacea er rødme eller reaktive områder som et resultat af en immun svaghed, typisk forårsaget af inflammation i fordøjelseskanalen. Disse produkter til Rosacea og Sensitiv hud kan hjælpe med at målrette kilden til inflammation, styrke hudens barriere og berolige huden.

Vi anbefaler til behandling af hud med Rosacea / Sensitiv hud:

Trin 1: Rens huden med Cleanse – Gentle Cleanser morgen og aften. 

Trin 2: Påfør Calm – Gentle Retinal Serum

Calm er vores mildeste A-Vitamin Serum som kan bruges af de fleste med Rosacea eller Sensitiv hud. Men, er din hud meget reaktiv anbefaler vi at du starter blidt op. Dvs et halvt til et helt pump om aftenen hver anden dag i den første uge. Uge 2 går du på til et pump hver aften. Hvis din hud responderer fint kan du derefter gå videre til at anvende serummet dagligt, både morgen og aften. Hvis din hud reagerer, vil den blive lidt rød og føles tør.

Trin 3: Rescue – 1 pump morgen og aften.

Bruger du både Rescue og Calm kan du sagtens blande de 2 serums sammen i håndfladen og påføre dem. 

Trin 4: Infuse Activating Mist Spray 3-5 gange direkte på huden efter serumpåføring og massér grundigt ind. Kan gentages, hvis det ønskes. VI anvender en Activating Mist for at kunne massere vores fedstof indpakkede serums ned i huden. Infuse kan bruges når som helst i løbet af dagen for at fugte og fremme hudens velvære.

Trin 5: Moisturizer

En god moisturizer til om dagen kan være Quench, som er vores letteste Mmoisturizer, til natten kan det være en god ide at gå op i en moisturizer med højere indhold af Sheabutter, Hydrate

Vi anbefaler desuden ugentlig brug af Tropical Mango Mask.Denne maske kan kommes på efter rens, og efterlades på huden til natten.

For at bedre huden indefra, anbefaler vi altid indtag af Recovery. Dette er vores økologiske Havtorne / Macadamie olie, som med sit indhold af Omega 3,6,7 & 9 tilfører kroppen vigtige fedtsyrer. Olien har en pre-biotisk effekt, som stabiliserer tarmsystemet. dette vil have en gunstig virkning på hudens tilstand. Olien tages dagligt, 1 spk. Kan f.eks tages i et ingefærshot, med lidt juice eller i en smoothie. Olien må ikke opvarmes.

VI ANBEFALER ALTID BEHANDLINGER HOS PROFESSIONEL BEHANDLER MED KENDSKAB TIL OSMOSIS. LÆS OM FACIAL INFUSION BEHANDLINGEN HER

Find behandler

 

behandling af rosacea

behandling af rosacea

 

 

Viser alle 10 resultater

 • REJSESTR. & PAKKER

  Tropical Mango Mini Deluxe

  65,00 DKK
 • WELLNESS

  Recovery

  995,00 DKK
 • SKINCARE

  NY! Cleanse – Gentle Cleanser 200ml

  310,00 DKK
 • SKINCARE

  Tropical Mango- Barrier Repair Mask

  395,00 DKK
 • SKINCARE

  Quench – Nourishing Moisturizer

  475,00 DKK
 • SKINCARE

  Rescue – Epidermal Repair Serum

  1.025,00 DKK
 • SKINCARE

  Hydrate – Plumping Moisturizer

  525,00 DKK
 • SKINCARE

  Calm – Gentle Retinal Serum

  625,00 DKK
 • SKINCARE

  Infuse – Nutrient Activating Mist

  225,00 DKK
 • SKINCARE

  NY! Cleanse – Gentle Cleanser 50ml

  199,00 DKK
Filtrer