Fine Linjer & Rynker

Ældning af huden skyldes det gradvise fald i hudens evne til at reparere skader på grund af de reducerende niveauer af ernæring og celler, som din hud er afhængig af. Fine linjer & rynker opstår som følge af tab af kollagen og elastin i huden.

Vores produkter hjælper med at aktivere DNA-reparation; øge cirkulation og ernæring, stimulerer kollagen og elastin og hjælper med at reducere tegn på aldring.

Vi anbefaler:

Trin 1: Rens huden med Purify – Enzyme Cleanser morgen og aften. 

Trin 2: Til at arbejde med de dybe skader og forandringer: Påfør Catalyst AC-11 1 pump morgen og eller aften. Denne serum er meget gul og fedtet, og skal masseres godt ind med en activating mist.

Trin 3: Til at arbejde med kollagenproduktionen: Påfør en A-Serum – Correct – Preventative Retinal Serum  eller Renew – Advanced Retinal Serum. Hvis du ikke har brugt vores A- Vitamin før anbefaler vi at du starter med Correct. Derefter kan du gå op i styrke til Renew.

Trin 4: Boost Activating Mist – Spray 3-5 gange direkte på huden efter serum påføring og massér grundigt ind. Kan gentages, hvis det ønskes. VI anvender en Activating Mist for at kunne massere vores fedtstof indpakkede serums ned i huden. Activating Mist kan bruges når som helst i løbet af dagen for at fugte og fremme hudens velvære.

Trin 5:  Hydrate – Plumping Moisturizer, påføres morgen og aften.

For at bedre huden indefra, anbefaler vi altid indtag af Recovery. Dette er vores økologiske Havtorne / Macadamie olie, som med sit indhold af Omega 3,6,7 & 9 tilfører kroppen vigtige fedtsyrer. Olien har en pre-biotisk effekt, som stabiliserer tarmsystemet. dette vil have en gunstig virkning på hudens tilstand. Olien tages dagligt, 1 spk. Kan f.eks tages i et ingefærshot, med lidt juice eller i en smoothie. Olien må ikke opvarmes.

VI ANBEFALER ALTID BEHANDLINGER HOS PROFESSIONEL BEHANDLER MED KENDSKAB TIL OSMOSIS. LÆS OM FACIAL INFUSION BEHANDLINGEN HER

Find behandler

 

 

Find behandler

 

Viser alle 9 resultater

 • MD SKINCARE

  Boost – Peptide Activating Mist

  255,00 DKK
 • MD SKINCARE

  Catalyst AC-11 – Repair C Serum

  995,00 DKK
 • REJSESTR. & PRØVER

  Catalyst AC-11 Mini Deluxe 5ml

  195,00 DKK
 • MD SKINCARE

  Correct – Preventative Retinal Serum

  685,00 DKK
 • MD SKINCARE

  Hydrate – Plumping Moisturizer

  525,00 DKK
 • MD SKINCARE

  Purify – Enzyme Cleanser 200ml

  310,00 DKK
 • MD SKINCARE

  Purify – Enzyme Cleanser 50ml

  199,00 DKK
 • WELLNESS

  Recovery

  995,00 DKK
 • MD SKINCARE

  Renew – Advanced Retinal Serum

  750,00 DKK
Filtrer