Hudpleje mod ryker & fine linjer

Ældning af huden skyldes det gradvise fald i hudens evne til at reparere skader på grund af de reducerende niveauer af ernæring og celler, som din hud er afhængig af. Fine linjer & rynker opstår som følge af tab af kollagen og elastin i huden.

Vores produkter hjælper med at aktivere DNA-reparation; øge cirkulation og ernæring, stimulerer kollagen og elastin og hjælper med at reducere tegn på aldring.

Vi anbefaler:

Trin 1: Rens huden med Purify – Enzyme Cleanser morgen og aften. 

Trin 2: Til at arbejde med de dybe skader og forandringer: Påfør Catalyst AC-11 1 pump morgen og eller aften. Denne serum er meget gul og fedtet, og skal masseres godt ind med en activating mist.

Trin 3: Til at arbejde med kollagenproduktionen: Påfør en A-Serum – Correct – Preventative Retinal Serum  eller Renew – Advanced Retinal Serum. Hvis du ikke har brugt vores A- Vitamin før anbefaler vi at du starter med Correct. Derefter kan du gå op i styrke til Renew.

Trin 4: Boost Activating Mist – Spray 3-5 gange direkte på huden efter serum påføring og massér grundigt ind. Kan gentages, hvis det ønskes. VI anvender en Activating Mist for at kunne massere vores fedtstof indpakkede serums ned i huden. Activating Mist kan bruges når som helst i løbet af dagen for at fugte og fremme hudens velvære.

Trin 5:  Hydrate – Plumping Moisturizer, påføres morgen og aften.

For at bedre huden indefra, anbefaler vi altid indtag af Recovery. Dette er vores økologiske Havtorne / Macadamie olie, som med sit indhold af Omega 3,6,7 & 9 tilfører kroppen vigtige fedtsyrer. Olien har en pre-biotisk effekt, som stabiliserer tarmsystemet. dette vil have en gunstig virkning på hudens tilstand. Olien tages dagligt, 1 spk. Kan f.eks tages i et ingefærshot, med lidt juice eller i en smoothie. Olien må ikke opvarmes.

VI ANBEFALER ALTID BEHANDLINGER HOS PROFESSIONEL BEHANDLER MED KENDSKAB TIL OSMOSIS. LÆS OM FACIAL INFUSION BEHANDLINGEN HER

Find behandler

 

 

Find behandler

behandling af rynker

behandling af rynker

 

Viser alle 8 resultater

 • REJSESTR. & PAKKER

  Catalyst AC-11 Mini Deluxe 5ml

  195,00 DKK
 • WELLNESS

  Recovery

  995,00 DKK
 • SKINCARE

  Purify – Enzyme Cleanser 200ml

  310,00 DKK
 • SKINCARE

  Hydrate – Plumping Moisturizer

  525,00 DKK
 • SKINCARE

  Catalyst – Repair C Serum

  995,00 DKK
 • SKINCARE

  Correct – Preventative Retinal Serum

  685,00 DKK
 • SKINCARE

  Boost – Peptide Activating Mist

  255,00 DKK
 • SKINCARE

  Purify – Enzyme Cleanser 50ml

  199,00 DKK
Filtrer