Osmosis Beauty Scandinavia

VIDENSKAB OG TEKNOLOGI

SHOP SKINCARE SHOP MINERAL MAKEUP

Med Osmosis Skincare kan du få medicinsk udviklet, klinisk godkendt og bruger-testet hudpleje. Vores produkter er formulerede til at hjælpe din hud med at hele sig selv og skabe reelle, synlige ændringer.

Vi har løsninger til selv de mest udfordrende hudproblemer, herunder sebaceous hyperplasia, cystisk acne, eksem, psoriasis, melasma, forstørrede porer, hudorme, acne ar, alderspletter og meget mere.

 

RENE INGREDIENSER

Vi mener, at resultater skal opnås uden at kompromittere huden med de produkter du bruger. Vores produkter indeholder ikke-giftige ingredienser som er fri for sodium lauryl sulfate, phthalates og parabener.

Derfor finder du ingen kunstige farver eller duftstoffer; kun patenterede, eksklusive ingredienser som giver reelle resultater.

 

FARMACEUTISK-GRADE LEVERINGSSYSTEMER

Osmosis Beauty har en unik samling af patenterede og eksklusive ingredienser, som ikke findes i andre hudplejeprodukter. Det er det, der adskiller vores resultater fra andre brands. Disse patenterede og eksklusive ingredienssystem, inkluderer vores liposomale leveringssystem: Zinc Finger Technology og Growth Factors.

 

TANKER OG HOLDNINGER FRA DR. BEN:

  1. Kollagen stimulation sat i gang af syre-, laser- og andre traumefrembringende behandlinger, erstatter tidligere sund kollagen, skadet af behandlingen. Den forøger ikke den samlede mængde kollagen i huden og giver muligvis tab af kollagen i stedet.
  2. Kollagen sat i gang af stigende næringstilførsel, cirkulation og generel hudsundhed, vil øge dermal matrix og skabe langvarige resultater.
  3. Forskning viser, at kun retinaldehyde og retinoic acid (og ingen anden retinol) faktisk stimulerer fibroblast for at skabe dermal kollagen. Forskning viser også, at inflammation og DNA skader fra retinoic acid og andre retinoler, gør retinaldehyde til det eneste effektive og solsikre valg til din A vitamin. “Ved konstant at spørge ‘hvorfor’ og følge huden og forskning, har jeg set, at vores hud er i stand til nærmest helt at komme sig ved hjælp af præcist målrettet tilgang.” Ben Johnson, MD, CEO
  4. Uensartet hudtone (hyperpigmentation) skyldes altid inflammation i huden, så den bedste vej til at behandle hyperpigmentation, er ved at behandle selve kilden. Osmosis har kædet leverpletter og melasma til leverskade/inflammation og alderspletter skyldes eksisterende sår i epidermis.
  5. Acne er ikke et bakterielt problem. Det skyldes giftstoffer i huden. Alle områder i ansigtet og på kroppen viser en zone, som kan forbindes med miljømæssige giftstoffer og/eller organer. Behandling af giftstoffer indefra, fjerner acne.
  6. Rosacea skyldes fordøjelsesproblemer som kan ses i specifikke områder i ansigtet. Ved at behandle huden indefra og ud, kan vi ofte behandle lidelsen.
  7. DNA reparerende værktøjer som ikke eksisterede før Osmosis. Osmosis’ patenterede DNA reparation benytter som de første nogensinde, kombinationen af hydroxyproline, hydroxylysine og hydroxyglycine for at accelerere reparation, som vores kliniske tests viser.
  8. Oxidativ reparations værktøjer som ikke eksisterede før Osmosis. Vores patenterede trixolane (ozoniseret ethyl oleate) reparerer på unik vis overfladelag, hvilket resulterer i fjernelse af alderspletter, forberedelse af hudtilstand og minimering af porer.
  9. Mange hudtilstande skyldes pathogener inkl. candida, vira og bacteria. Kun Osmosis har løsninger, som er specifikt målrettet mod disse kilder, som skaber resultater, som tidligere ikke havde løsninger.
  10. Din hud og krop arbejder med en perfektion som vi stadig ikke helt forstår. Det betyder at den ideelle tilgang er at genskabe et ungdommeligt miljø ved at tilføre vigtige næringsstoffer, eliminere giftstoffer og pathogener (og ofte følelser) som forstyrrer sunde virkninger. Og tro på, at den vil hele og reparere sig selv.
Sidebar