Rosacea

Hudpleje til behandling af Rosacea

Hvis du døjer med Rosacea, ved du hvor svært det kan være at få tilstanden under kontrol. Enhver form for hudtilstand kan være problematisk for dit helbred, selvværd og skønhedsrutine. Da Rosacea hovedsageligt påvirker ansigtet, påvirker det for manges vedkommende det daglige velbefindende og selvtillid.

Her ser vi nærmere på, hvad rosacea er, hvordan du kan håndtere tilstanden, og god hudplejepraksis for Rosacea.

 

Hvad er Rosacea?

Rosacea er en hudlidelse, der resulterer i rød og plettet hud, hovedsageligt i ansigtet. Det kan også vise blottede blodkar på næse og kinder i alvorlige tilfælde. Der er forskellige typer af rosacea, og nogle mennesker kan lide af mere alvorlige tilfælde end andre.

 

4 trin af Rosacea:

Trin 1: Præ-Rosacea
I dette stadie kan det vise sig som hyppig rødmen eller rødmen af ​​huden i ansigtet. Denne rødme forbliver normalt ikke i lang tid.

Trin 2: Mild rosacea
Når rødmen forbliver i en væsentlig længere periode, som følge af, at de små blodkarrene forbliver åbne. Huden vil se ‘rosarød’ eller glødende ud.

Trin 3: Moderat rosacea
Når rødmen varer ved i en  lang periode, dage ad gangen. Der kan også være en semi-permanent rød flush på huden på næse og kinder. Du kan muligvis også se små synlige blodkar (kapillærer) i områder med rødmen.

Fase 4: Alvorlig rosacea
Når rødmen bliver ekstremt intens og kan kombineres med betændelse, hævelse af huden, følelsen af ​​at brænde eller anden smerte. Du kan også opleve pustler og forstørrelse af næsen.

 

Hvorfor får man Rosacea?

Rosacea er et resultat af nedsat immunforsvar. Dette opstår på grund af skader på din fordøjelseskanal. Det resulterer i, at din hud bliver følsom over for visse ingredienser og irritanter. Alkohol og rygning kan også bidrage til den betændelse, der forårsager rosacea.

 

Osmosis Hudplejeprodukter til Rosacea

Det kan virke svært at få din rosacea under kontrol. Men vores holistiske tilgang til behandling af rosacea har vist en betydelig forbedring hos vores klienter på blot et par måneder.

Vi er fokuseret på at behandle hele selvet, så du kan helbrede rosacea indefra og ud. Stimulerer permanente resultater og holder dine opblussen og betændelse under kontrol.

Disse produkter til Rosacea kan hjælpe med at målrette kilden til inflammation, styrke hudens barriere og berolige huden:

Til behandling indefra anbefaler vi RECOVERY OIL som indtages dagligt 15ml ( 1 spiskeskefuld i 3 måneder. Derefter kan skiftes til vedligeholdelsesdosis som er 5ml dagligt ( 1 teskefuld )

Denne koncentrerede Havtorneolie vil styrke fordøjelsen og hjælpe med nedbrydningen af ​​mad for at forbedre din optagelse af næringsstoffer. Dette hjælper med at øge din energi naturligt og samtidig reducere toksiciteten for en sund tarm og klar hud.

CALM er vores milde A-Vitamin serum ( Retinaldehyd). Den indeholder antioxidanter og beroligende botaniske stoffer for at genoprette din lipidbarriere og reducere betændelse, alt imens den fremmer hudens naturlige cellefornyelsesproces.

RESCUE er ideel til behandling af rosacea, urenheder og pigmenterede hudtyper. Den indeholder en ingrediens kaldet trioxolane, et specialiseret ekstrakt af ormetræ. Dette serum har en bemærkelsesværdig evne til at neutralisere toksiner, berolige betændelse, aktivere epidermal sårreparation, minimere forekomsten af ​​porer og arbejder drastisk for at forbedre din huds tekstur, tone og generelle sundhed.

 

Osmosis hudplejeprodukter til rosacea indeholder lægeudviklede formler med botaniske ingredienser til at berolige betændt hud og reducere symptomer.

 

Daglig hudplejerutine

Trin 1: Rens huden med Cleanse – Gentle Cleanser morgen og aften. 

Trin 2: Påfør Rescue – 1 pump morgen og aften.
Hvis din hud er meget reaktiv kan den blusse og blive varm når du påfører Rescue. Så skal du blot reducere mængden, og påføre en ganske lille smule op til flere gange dagligt, og langsomt trappe op. Dette vænner huden gradvist til serummet.

Bruger du både Rescue og Calm kan du sagtens blande de 2 serums sammen i håndfladen og påføre dem. 

Trin 3: Påfør Calm – Gentle Retinal Serum 

Calm er vores mildeste A-Vitamin Serum som kan bruges af de fleste med Rosacea eller Sensitiv hud. Men, er din hud meget reaktiv anbefaler vi at du starter blidt op. Dvs et halvt til et helt pump om aftenen hver anden dag i den første uge. Uge 2 går du på til et pump hver aften. Hvis din hud responderer fint kan du derefter gå videre til at anvende serummet dagligt, både morgen og aften. Hvis din hud reagerer, vil den blive lidt rød og føles tør.

Trin 4: Infuse Activating Mist Spray 3-5 gange direkte på huden efter serumpåføring og massér grundigt ind. Kan gentages, hvis det ønskes. VI anvender en Activating Mist for at kunne massere vores fedstof indpakkede serums ned i huden. Infuse kan bruges når som helst i løbet af dagen for at fugte og fremme hudens velvære.

Trin 5: Moisturizer

En god moisturizer til om dagen kan være Quench, som er vores letteste Mmoisturizer, til natten kan det være en god ide at gå op i en moisturizer med højere indhold af Sheabutter, Hydrate

 

Vi anbefaler desuden ugentlig brug af Tropical Mango Mask.Denne maske kan kommes på efter rens, og efterlades på huden til natten.

For at bedre huden indefra, anbefaler vi altid indtag af Recovery. Dette er vores økologiske Havtorne / Macadamie olie, som med sit indhold af Omega 3,6,7 & 9 tilfører kroppen vigtige fedtsyrer. Olien har en pre-biotisk effekt, som stabiliserer tarmsystemet. dette vil have en gunstig virkning på hudens tilstand. Olien tages dagligt, 1 spk. Kan f.eks tages i et ingefærshot, med lidt juice eller i en smoothie. Olien må ikke opvarmes.

 

VI ANBEFALER ALTID BEHANDLINGER HOS PROFESSIONEL BEHANDLER MED KENDSKAB TIL OSMOSIS.

LÆS OM FACIAL INFUSION BEHANDLINGEN HER

 

Find behandler

 

behandling af rosacea

behandling af rosacea

 

 

Viser alle 10 resultater

 • REJSESTR. & PAKKER

  Tropical Mango Mini Deluxe

  65,00 DKK
 • WELLNESS

  Recovery

  995,00 DKK
 • SKINCARE

  NY! Cleanse – Gentle Cleanser 200ml

  310,00 DKK
 • SKINCARE

  Tropical Mango- Barrier Repair Mask

  395,00 DKK
 • SKINCARE

  Quench – Nourishing Moisturizer

  475,00 DKK
 • SKINCARE

  Rescue – Epidermal Repair Serum

  1.025,00 DKK
 • SKINCARE

  Hydrate – Plumping Moisturizer

  525,00 DKK
 • SKINCARE

  Calm – Gentle Retinal Serum

  625,00 DKK
 • SKINCARE

  Infuse – Nutrient Activating Mist

  225,00 DKK
 • SKINCARE

  NY! Cleanse – Gentle Cleanser 50ml

  199,00 DKK
Filtrer