Osmosis Beauty Scandinavia

OM OS

SHOP SKINCARE SHOP MINERAL MAKEUP

OSMOSIS BEAUTY – SKINCARE l MINERAL MAKEUP l WELLNESS

ALLE FORTJENER EN HUDPLEJEOPLEVELSE, DER IKKE KUN FREMMER SUND HUD, MEN SKABER PERMANENTE RESULTATER.

DETTE ER BEAUTY UNCOMPROMISED™

Siden 2007 har Osmosis Beauty været et af de mest seriøse, professionelle hudpleje brands i USA og verdenen over. Vores mål er at være det foretrukne brand for alle professionelle.

Osmosis Beauty tænker anderledes! Vores mission er at ændre den måde vi behandler huden på, ved at give den evnen til at hele og genopbygge sig selv. Målet er at opnå synlige og varige resultater. Vi gør dette ved at betragte hudpleje med et holistisk syn. Forankret i videnskaben om hud-kropsforbindelse går vi dybere for at målrette kilden til problemerne. Osmosis kombinerer de mest effektive detox-strategier med rene, aktive formler af medicinsk kvalitet. Med strategiske behandlinger, opnår vi synlige, varige transformationer og generelt velvære.

Vores krop viser os selv, hvad den har brug for.

 

OM BEN JOHNSON, MD, GRUNDLÆGGER
Dr. Ben Johnson startede sin karriere i 1997, da han åbnede en af ​​de første medispa kæder i USA. Dr. Johnson grundlagde og formulerede derefter sin første hudplejeserie, Cosmedix, med en strategi, der var unik på det tidspunkt. Dr. Johnson har siden udviklet Osmosis Beauty med det mål at ændre retningen af ​​hudpleje væk fra overdreven eksfoliering. Han ønsker derimod fokus på dermal remodellering, barriere- og DNA-reparation og detox.

 

VORES ONKOLOGIVENLIGE HUDPLEJE
Føl dig tryg ved at anvende det bedst egnede produkt til sensitiv hud og svag hudbarriere. Osmosis har et udvalg af produkter, der er skånsomme nok til at genoprette sundheden for hud kompromitteret af stråling, kemoterapi og stressede immunsystemer. Se efter sløjfen på vores produkter.

 

VORES ENGAGEMENT TIL PLANETEN
Osmosis bruger genanvendelig emballage og genbrugspapir for at mindske belastningen af vores planet. Vi mener, at vandforurening er en af ​​de største udfordringer, vi står overfor. Dr. Johnson har identificeret nogle af de mest forurenende stoffer i vores vand, herunder pesticider, antibiotika og klor. Han argumenterer aktivt for bevidsthed om hud- og sundhedsmæssige konsekvenser af disse og mange andre toksiner i et forsøg på at forbedre vandkvaliteten rundt om i verden.

 

VORES FORPLIGTELSE TIL AT GIVE TILBAGE.
Osmosis er dedikeret til at give tilbage til vores samfund, f.eks. ved at støtte Thirst Project, en nonprofit organisation, der bygger ferskvandsbrønde i udviklingslande for at levere rent drikkevand.

 

Sidebar