Rescue Mini Deluxe 5ml

Med denne Mini Deluxe udgave af Rescue har du mulighed for at medbringe din ynglings serum på rejsen, eller blot at prøve den før køb af full size.

Red kompromitteret hud med Rescue, en unik og kraftfuld serum, der har vist sig at neutralisere toksiner, berolige betændelse og aktivere epidermal sårheling og DNA-reparation, for dramatisk at forbedre hudens struktur og alderspletter. Yderligere aktive ingredienser er tilsat for at øge reparationen, forbedre udstrålingen og beskytte huden mod elementære stressfaktorer og blue light.

  • Patenteret antiinflammatorisk
  • Målretter alderspletter
  • Forbedrer hudens struktur og mindsker store porer
  • Beskytter huden mod stressfaktorer og Blue Light.

 

Velegnet til hudtype
Ældet, Pigmenteret, Sensitiv,Tør, Irriteret, Akne

Primære ingredienser

Ozonized Ethyl Oleate (Trioxolane) – Naturligt planteekstrakt med specialiserede stabile iltmolekyler, der reparerer skader på frie radikaler, reparerer proteinskader og fuldfører sårhelingsprocessen

Indhold: 5ml

 

 

Varenummer (SKU): OMD-PRD-RSC-005 Kategorier: , ,

199,00 DKK

På lager - Sendes inden for 1-3 arbejdsdage

Find din lokale forhandler

Anvendelse

Da molekylerne i vores serums er pakket ind i et fedtstof der sikrer at alle de aktive ingredienser sluses dybt ned i huden hvor de skal anvendes, vil du opleve at vores Serums har en anden konsistens end du typisk er vant til  Vi anvender derfor Activating Mist, til at sluse serummerne ned i huden med.

Din rutine vil derfor være:

  1. Rens
  2. Serum
  3. Activating Mist – Infuse eller Boost
  4. Moisturizer

Når du har renset din hud kommes din serum på. Du kan sagtens blande flere serums og påføre dem sammen. Derefter masserer du serums ind til overfladen begynder at føles klistret. Da sprayer du 6 – 8 gang over ansigtet med din Activating Mist, så serummet igen kan masseres ned i huden, gentag om nødvendigt til huden ikke længere føles klistret.
Din serum kan bruges morgen / og eller aften.

 

Ingredienser

Water (Aqua), Ozonized Ethyl Oleate, Cyclodextrin, Carbomer, Glycerin, Sodium Hydroxide